Hvordan satse (og vinne!) penger på basketball


Basketball, eller kurvball for de mer antikvariske, er en sport med høyt tempo som etter andre verdenskrig raskt ble en av verdens mest utbredte og mest populære idretter.shutterstock_115057570

Sats på noe du har noe kunnskap om

Når du satser penger på basketball, er det oftest en form for oddstipping som er aktuelt, det vil si at du tipper utfallet av noe. Det mest kjente er jo å tippe hvem som vinner en kamp, men det er mange andre muligheter når du satser penger på basket. Du kan for eksempel satse penger på hvilket lag som leder underveis i kampen, hvor mange poeng lagene scorer, og så videre. Muligheten er mange, og i starten kan det virke noe overveldende. Dersom du heller vil lytte til de som allerede er eksperter, kan du sjekke ut en mengde gratis tips til hvordan man kan satse. Sist, men ikke minst, ikke sats mer enn du har råd til å tape.

Kunnskap om spillet og spillstrategi

Skal du tippe utfallet av en basketballkamp er det selvsagt avgjørende at du har kunnskap om sporten. Det kan ta litt tid å lese seg opp, sidene til NBA gir svært god informasjon, og ikke minst bør du sjekke ut statistiske data som ligger her, de kan være til uvurderlig hjelp. Hos NRK kan du lese nyheter og følge med på alt som skjer i den amerikanske basketball-ligaen.Det er mye å vinne på å satse på outsidere når man spiller odds så klart, men da må du vite hva du gjør. Oftest er det nok en god ide å satse pengene på et kjent vinnerlag. Det er også viktig å ha en god slagplan på plass, å få øye på trender i sporten er en av disse. Hvor lenge kan et lag fortsette å vinne? Har du lest informasjon som er avgjørende for kampens utfall?